I pracovní obuv může být stylová – přinášíme 10 tipů

Publikováno

28. Dubna 2017

Čas čtení

3- 4 minuty

Sdílet:

Díky novým materiálům a technologiím se bezpečnostní pomůcky vyvíjí každým rokem. V oblasti pracovní obuvi se nejvíce pracuje na tom, aby boty ještě lépe ochránily pracovníka před nepřízní okolního prostředí. Dnešní pracovní obuv je z hlediska funkčnosti úplně jinde, než byla v dobách minulých. V současné době pracovní obuv odolává chladu, žáru, vlhku, ale i různým nebezpečím mechanického a chemického poškození. Na druhou stranu, proč by pracovní obuv nemohla být i stylová a pěkně vypadat? V našem článku přinášíme 10 tipů na kvalitní pracovní obuv, která je funkční a zároveň se může pyšnit skvělým designem.

můžete zakoupit na www.tomiscz.cz.

LYNX ANKLE S3 SRC

Mezi oblíbené boty patří kotníková LYNX ANKLE SRC. Čím člověka zaujme? Kromě skvělého vzhledu, také perfektními vlastnostmi. Bezpečnostní kotníková obuv má kompozitní tužinku a stélku odolnou proti propíchnutí. U boty potěší také antistatická a protiskluzová gumová podrážka, která je rezistentní vůči olejům. Svršek kotníkové bezpečnostní obuvi je tvořen kvalitní lícovou kůží. Tento povedený model pracovní obuvi je k dostání za příznivou cenu 1987,-.

RINGE S3 SRC

Pod tímto názvem se ukrývá moderní bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Pracovní obuv RINGE S3 SRC je vybavená PU/PU podrážkou, která je odolná vůči olejům a vůči uklouznutí. Svršek je vyroben z kvalitní přírodní kůže s označením Crazy horse. Pracovní obuv RINGE S3 SRC můžete koupit za přívětivých 1757,-.

STRIDE S3 ESD SRC

Další povedený kousek je polobotka s hliníkovou nemagnetickou tužinkou ve špičce. Pracovní polobotka STRIDE S3 ESD má stélku odolnou proti propíchnutí a gumovou podrážku s Air Tubeless Systemem, který zvyšuje komfort při chůzi. Svršek je vyroben z mikrovláken. Pracovní obuv STRIDE S3 ESD je možné koupit za cenu 2070,-.

HARLYN S1P SRC

HARLYN S1P SRC - pod tímto názvem se ukrývá perfektní bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. U tohoto modelu pracovní obuvi se můžete spolehnout na kvalitní gumovou podrážku, která je rezistentní vůči olejům a zároveň je velice odolná proti uklouznutí. Svršek tvoří kombinace broušené kůže a mikrovlákna. Pracovní obuv HARLYN S1P SRC je k dostání za lákavou cenu 1350,-.

MADRON

Jedná se o pracovní vysokou obuv, která má kvalitní TPR podrážku. Svršek boty je vyroben z odolného PU, který v kombinaci s nylonem dodává botě perfektní vlastnosti a vzhled. MADRON je bota do nepohody, proto je zateplená nevyjímatelnou vložkou s označením THINSULATE 200 g. Vysoká pracovní obuv MADRON se nabízí za bezkonkurenční cenu 1300,-.

RAVEN SPORT LOW

Jestli chcete příjemnou pracovní polobotku se sportovním vzhledem, měli byste si pořídit RAVEN SPORT LOV. Jedná se o pracovní obuv s PU/PU podrážkou, která je odolná proti olejům. Svršek boty tvoří kůže v kombinaci s textilem. K dostání je za perfektní cenu 553,-.

TPU TREKKING DIATTO S1 SRC

Kvalitní pracovní polobotky s označením TPU TREKKING DIATTO S1 SRC ocení každý, kdo potřebuje . Bota má navíc antistatickou a protiskluzovou PU/TPU podrážku, která je rezistentní vůči kyselinám a olejům. Aby měla noha maximální možný komfort, tak má tato bota v oblasti paty speciálně upravenou podrážku, která absorbuje nadbytečnou energii a tím ulevuje nohám. Svršek boty je vyrobený z prodyšné kůže (nubuk) spolu v kombinaci s textilem. TPU TREKKING DIATTO S1 SRC, jak už název napovídá, má kvalitní podrážku s dobrým vzorkem. Lze ji tedy využít i jako trekkovou obuv. Cena za tento model je 1596,-.

TOP TREKKING DINO S1 SRC

Další skvělý výrobek z dílen společnosti Panda. Jedná se o pracovní sandál, který má antistatickou a protiskluzovou PU/TPU podrážku, která je rovněž odolná proti kyselinám a olejům. Podrážka navíc v oblasti paty absorbuje nadbytečnou energii, což pocítíte zejména při delší práci. Bezpečnostní sandály Panda mají ve špičce ocelovou tužinku, takže budete mít své prsty v bezpečí.  Sandály TOP TREKKING DINO S1 SRC mají svršek z prodyšné kůže (nubuk). Abyste však byli vidět a byli v bezpečí, tak jsou boty vybavené také reflexními doplňky pro zvýšení viditelnosti. Jedná se o pasivní prvky bezpečnosti, bez kterých se dnes pracovník neobejde. Tyto od společnosti Panda je možné zakoupit za cenu 1506,-.

WUJA S1P

Dalším našim tipem je atraktivní dámská kotníková s pryžovou podrážkou. WUJA S1P je moderní pracovní bota, která má svršek z textilních materiálů. Tento model pracovní obuvi má kompozitní tužinku a stélku odolnou proti propíchnutí. Pracovní obuv lze skvěle kombinovat s kolekcí oděvů YOWIE, takže i v práci můžete vypadat skvěle. Model WUJA S1P je na trhu s pracovní obuví k dostání za cenu 1243,-.

LEXIA S1P SRA

Skvělá dámská pracovní obuv v moderním designu, to je LEXIA S1P SRA. Spolehnout se můžete na kompozitní tužinku a stélku odolnou proti propíchnutí. Tento typ dámské bezpečnostní kotníkové obuvi je vybaven gumovou podrážkou odolnou proti olejům. Svršek tvoří kombinace broušené kůže a mikrovlákna. Dámskou pracovní obuv LEXIA S1P SRA můžete koupit za cenu 1293,-.

Sdílet:

Autor

BezpečněDoPráce

redakce webu

Oblíbené články

Kategorie

Obory19
Rukavice8
Obuv13
Oděvy29
Ostatní32

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky z oboru ochranné pracovní oděvy a bezpečnost v práci.

Mohlo by vás také zajímat

Ostatní   |   10. Února 2022   |  BezpečněDoPráce

Pozor, padá! Na co nezapomínat při rizikovém kácení stromů

Běžné směrové kácení zvládne relativně dost lidí svépomocí. Na rizikové kácení a prořezá..

Číst více

Obuv   |   12. Listopadu 2021   |  BezpečněDoPráce

Buďte v suchu díky voděodolným botám

Nepříjemné vlhko pronikající do bot vám může pěkně znepříjemnit den – a to nejen ten pra..

Číst více

Obuv   |   26. Února 2020   |  BezpečněDoPráce

Rozvazující se pracovní obuv? S inovativním QLS šněrování už vás trápit nebude

Chtěli byste mít při práci perfektně zašněrované boty a už nikdy neřešit, kdy se vám roz..

Číst více

Obuv   |   30. Prosince 2019   |  BezpečněDoPráce

Potřebujete pracovní obuv do prostředí, kde je nutné udržení maximální hygieny? Vyzkoušejte obuv Panda Sanitary

V některých profesích žádný dress code neexistuje, v jiných jsou alespoň základní pravid..

Číst více

Obuv   |   31. Října 2019   |  BezpečněDoPráce

Pohodlnou pracovní obuv Monza a Mistral už nebudete chtít vyzout

Trávit celý den v práci na nohou, chodit mezi výrobními stroji, klouzat po bahně na stav..

Číst více

Obuv   |   31. Července 2019   |  BezpečněDoPráce

Bezpečnostní obuv s tužinkou vám poskytne ochranu při pádu předmětu nebo při stlačení. Jakou si vybrat?

V celé řadě různých povolání se zaměstnanci neobejdou bez náležitého pracovního vybavení..

Číst více